Pressutskick inför SM - kan du tänka dig att vara med?

Lisa Blohm blohmlisa at yahoo.se
Tors May 13 21:34:09 CEST 2004


Hej,
i början av nästa vecka kommer Scrabbleförbundet att skicka ut ett pressmeddelande till riksmedier och en del lokalmedier om SM. När det gäller lokalmedier utanför Uppsala är chansen att de ska nappa och skriva något betydligt större om de har någon "hemifrån" som är med. Därför vill jag gärna ha med sådana personer i utskicket och hoppas att du kan tänka dig att bli kontaktad av lokala medier. Jag behöver ett svar via mail senast lördag och kommer i pressutskicket bara att skriva ut telefonnummer till personer som har sagt att det är okej (blir det på vissa orter många som säger ja gör jag ett urval).
 
Jag skulle också gärna vilja ha uppgifter om:
 
1) Din ålder
2) Vad du gör utom att spela scrabble (ingen drapa, till exempel yrke eller att du läser sista året på gymnasiet räcker gott)
3) Vilket år du började spela IRL-scrabble
(för en del av er vet jag redan svaret på de här frågorna, men för att inget ska bli fel vill jag ha svar även från er som jag känner lite närmare...)
4) (helt frivilligt) din målsättning i SM
 
För er vetskap håller spelföretaget Mattels pr-byrå Hedbergs också på att kontakta en del medier för att intressera dem för SM. Det är därför mycket möjligt att du även blir kontaktad av dem med en förfrågan om de får lämna ut ditt telefonnummer till lokalmedier. Men den förfrågan gäller alltså inte det utskick som förbundet gör.
Lisa
(skicka ditt svar direkt till mig och inte till hela scrabbellistan)


Höstrusk och grå moln - köp en resa till solen på Yahoo! Resor
-------------- next part --------------
En HTML-bilaga skiljdes ut...
URL: http://stp.ling.uu.se/pipermail/skrabbel/attachments/20040513/ea255b6b/attachment.htm


More information about the Skrabbel mailing list