FEZ Cup 1998

Årets FEZ Cup blir den 14-15 februari 1998.

Tidigare år har vi haft spelstart halv elva på lördagsförmiddagen, och det verkar ju ha fungerat då, så då kör vi på det i år också. Spel hela lördagen, men med vissa matpauser. På söndagen fortsätter det, men inte lika länge, för att underlätta hemresor. De exakta tiderna beror på antal deltagare med mera och om du har önskemål så lämna dem till arrangörerna, Erik och Per Starbäck. Platsen är en källarlokal i samma hus som Per bor i, nämligen Tiundagatan 49 i Uppsala.

Det kan ordnas hämtning vid stationen och ett antal säng- eller golvplatser för långväga gäster. Hör av er!

Tidigare vinnare av FEZ Cup är:

och det är den sistnämnda som just nu innehar den prestigefyllda vandringsfezen som vinnaren äger rätt att bära. Dessutom får vinnaren säkert någon slags pokal eller liknande statuspryl att behålla resten av sitt liv så självklart vill just Du vara med i denna tävling. Anmäl dig snarast till Per Starbäck (starback@stp.ling.uu.se, 018 - 50 13 24) eller Erik Starbäck (erik.starback@math.uu.se, 018 - 50 75 57) och kom sedan till Uppsala med deltagaravgiften på 40 kronor i näven, så kommer allt att ordna sig till det bästa.

Intresserade nybörjare upplyses om att nybörjare är mycket välkomna och att de bör studera de särskilda tävlingsregler som vi använder.

Träningstillfälle

OBS! Söndagen den 1 februari från klockan 14 och framåt blir ett litet informellt träningstillfälle hemma hos Per (Tiundagatan 49, 4 tr). Då finns det tillfälle att fräscha upp sin ordbildarförmåga, få våra kanske lite speciella tävlingsregler förklarade för sig, öva på att spela med schackklocka, diskutera taktik, och så vidare. Kort sagt att träna upp sig så att man med gott självförtroende vågar vara med på FEZ Cup och kan göra bra ifrån sig där.

(Men även om man inte kan vara med på tävlingen är man ändå välkommen till detta träningstillfälle, förstås!)

(Det vore bra att veta ungefär hur många som kommer, så skicka ett meddelande till Per för att tala om att du kommer, tack!)


En del av sidorna om svenskt Scrabble. Senast uppdaterad 22 januari 1998.